Serbanesti teren 1.000mp cu lac amenajat

ID Oferta: 2096

Pret Vanzare EUR 150,000 
1000 mp Actualizat: 12 Decembrie 2023
Tipareste

Vă prezentăm o oportunitate unică de a achiziționa un teren intravilan, curți de construcții în municipiul Bacău, situat pe strada Calea Romanului, în apropierea Vilei Piazzetta și a Titan Granit. Terenul are o suprafață generoasă de 1.000 mp și o deschidere de 25 de metri liniari.

Principala caracteristică ce diferențiază această proprietate de altele este prezența unui lac direct pe proprietate. Cu siguranță, acest element adaugă un plus de valoare terenului, creând un peisaj idilic și oferind posibilități de petrecere a timpului liber într-un cadru natural liniștit și relaxant. Acest lac aduce o atmosferă aparte zonei și creează un loc ideal pentru recreere și momente de relaxare în mijlocul naturii.

Un alt aspect important este că terenul este deja împrejmuit, ceea ce aduce un plus de comoditate și siguranță viitorilor proprietari. Investiția anterioară în împrejmuirea terenului a costat 30.000 de euro, ceea ce reprezintă o economie considerabilă pentru viitorii proprietari.

Având toate utilitățile necesare la îndemână, acest teren devine o alegere excelentă pentru cei care doresc să își construiască casa visurilor lor într-o zonă liniștită, dar bine conectată la facilitățile orașului.

Nu ratați această ocazie unică de a achiziționa un teren de excepție într-o locație de prestigiu din Bacău. Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare și pentru a organiza o vizionare a terenului. Profită acum de această oportunitate și asigură-ți viitorul prin achiziționarea acestui teren cu potențial imens!

Alte detalii

  • Zona:Calea Romanului
  • Suprafata:1000 mp
  • Reper:Piazzeta si Titan Granit
  • Fronturi:1
  • Localizare:Intravilan
  • Deschidere:25 ml
  • Tip teren:Construibil

Utilitati

Video
Serbanesti  teren 1.000mp  cu lac amenajat
Pozitionare pe Harta

Oferte similare